سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اطلاعات طلایی گردشگری
اطلاعات طلایی گردشگری 
سایت طلاتور

مسجد آبی یا مسجد سلطان احمد در اوایل قرن 17 ساخته شده و امروزه نیز برای عبادت فعال باقی مانده است. این به این معنی است که بازدید کنندگان نیاز به زمان بندی وقت بازید خود دارند چرا که مسجد در طول روز پنج بار برای نماز به روی توریست‌ها بسته می‌شود. تمامی بازدید کنندگان باید کفش‌ های خود را درآورند و زنان باید موهای خود را بپوشانند. شما با پرداخت مبلغ ناچیزی به بازدید مواردی شامل 20000 کاشی و سرامیک در طرح های مختلف گل لاله و 200 پنجره شیشه‌ای رنگ آمیزی شده با طرح‌های پیچیده می‌پردازید. این مسجد توسط سلطان احمد ساخته شده است و نام خود را از کاشی‌های آبی در گنبد و سطح بالایی از فضای داخلی گرفته است . مسجد همه روزه برای بازدید باز است و فقط در ساعات نماز بسته می باشد. آدرس : ترکیه، استانبول، سلطان احمد، میدان ایاصوفیه

مسجد سلطان احمد استانبول

درون مسجد سلطان احمد استانبول

درون مسجد سلطان احمد استانبول


[ دوشنبه 96/7/3 ] [ 8:0 عصر ] [ طلاتور ]

آکواریوم KLCC یکی از بزرگ ترین و مشهورترین آکواریوم های دنیاست . در این آکواریوم ماهی هایی زندگی می کنند که فقط در عمق دریاها می توان آنها را پیدا کرد . در این آکواریوم انواع ویدئو پروژکتورها و تجهیزات پیشرفته دیگری وجود دارند که اطلاعات نادر و کاملی در مورد موجودات زیرآب در اختیار گردشگران قرار می دهد . از جاذبه های این آکواریوم باید به راه های تونل مانند در میان آکواریوم ، نمایش موجودات آبزی و خزنده های کمیاب ، جلسه های غواصی و برنامه غذا دادن به ماهی ها اشاره کرد . این آکواریوم زیبا و بزرگ در نزدیکی برج های پتروناس واقع شده است و حدود 60 هزار متر مربع مساحت دارد . تونل زیر آب این آکواریم با دیواره های شیشه ای و یک گذرگاه متحرک و ماهی های متنوع شامل ببر کوسه ، مارماهی ، ماهی های عظیم الجثه آبهای استوایی که در اطراف شما به شنا کردن مشغولند بسیار دیدنی است . زمان غذا دادن به ماهی ها (11 صبح ، 2:30 و 4:30 بعد از ظهر ) بهترین زمان برای دیدار از این آکواریم می باشد .

آکواریوم KLCC کوالالامپور

 بازدید کنندگان با پرداخت مبلع اضافه تری می توانند در کنار کوسه ها و تحت نظارت به غواصی بپردازند . طرفداران حقوق حیوانات ممکن است این مکان را فاقد صلاحیت لازم تشخیص بدهند در حالی که به نظر می رسد آبزیان از فضای کافی برای آزادانه شنا کردن برخورداند ،مارها،قورباغه های درختی و دیگر گونه های کوچک جنگلی در محفظه های شیشه ای نگهداری می شوند .


[ دوشنبه 96/7/3 ] [ 7:48 عصر ] [ طلاتور ]

ساحل درخشان جزیره وادهو (Vaadhoo) مالدیو، یکی از شگفت انگیزترین پدیده های طبیعت است. این ساحل، یکی از مجموعه سواحلی است که در بسیاری از رسانه های دنیا به آن لقب قطعه ای از بهشت را داده اند. ویژگی خاص این ساحل در شب نمایان است؛ زمانی که آب این ساحل زیبا کاملا رویایی در تلالو نور مهتاب می درخشد. در تصاویر می توانید این زیبایی بی وصف را مشاهده کنید. گویی میلیون ها ستاره کوچک در عمق دریا غرق شده اند، اما در واقع این پدیده بدیع، نتیجه وجود فیتوپلانکتون ها یا میکروب های دریایی شب تابی که انگار آب دریا آیینه ستاره ها روی زمین شده است. این موجودات زنده کوچک هنگامی که درهم می تابند، از خود نور ساطع می کنند. زمانی که موج ها با ساحل شنی برخورد می کنند، پوسته سلولی آنها به سیگنال های الکتریکی پاسخ داده و نورآبی ازخود تولید می کند. آنها همچنین می توانند شکل ردپای افرادی که بر ساحل قدم می زنند، بگیرند.

جزیره وادهو


[ دوشنبه 96/7/3 ] [ 7:46 عصر ] [ طلاتور ]

باغ دولت آباد در یزد در اواخر دوره افشاریه و درسال 1160 ه.ق توسط محمد تقی خان معروف به (خان بزرگ) که وی سرسلسله خاندان خوانین یزد بود احداث گردید. مرحوم محمدتقی خان ابتدا قناتی به طول 65 کیلومتررا احداث نمود و آب را از مهریز به یزد و محل کنونی باغ دولت آباد رساند و سپس مجموعه حکومتی (دارالحکومه) خود را بنا کرد. این باغ با مساحتی درحدود 70000 مترمربع شامل ساختمان ها، حوض ها و آبنماهای بسیاری بوده که در فضای بین آنها باغهای با درختان انار و انگور و… باگل های فراوانی زینت بخش محیط بوده اند. این باغ به دو قسمت کلی اندرونی و بیرونی (جلوخان) تقسیم می شود. سازنده باغ دولت آباد در وقفنامه اش نوشته است خدا لعنت کند آن کسی را که قبل از بیرون آمدن آب از این باغ، حتی به اندازه سیراب کردن گنجشکی از آن استفاده کند. محصول اینجا وقف بارگاه مولا در نجف است. متاسفانه بعدها قنات را از بالا بستند و نگذاشتند به شهر بیاید و برای تامین آب باغ، از چاه آب می کشیدند و حوضهایش را پر می کردند؛ که دیگر این باغ هرگز آن صفا و زیبایی گذشته را باز نیافت.

باغ دولت آباد

از مصالح شاخصی که در بناهای این باغ بکار رفته سنگ مرمر است که تماماً از شهر مراغه آورده شده است. در این امر جای تعجب است زیرا سنگ مرمر یزد خود مرغوب بوده و همیشه شهرت داشته است. عمارت های باغ عبارت انداز عمارت بیرونی که در طرف شرق واقع و دارای حوضخانه و بادگیر بلندی است، عمارت واقع در جهت غربی اندرونی و عمارت سردرکه همان ایوان خانه بوده است. بادگیر باغ دولت آباد که به شکل منشوری ساخته شده است با ارتفاع 33 متر و 80 سانتیمتر مرتفع ترین بادگیری است که تا به حال در ایران شناخته شده است. این باغ به دو قسمت کلی اندرونی و بیرونی (جلوخان) تقسیم می شود. بخش اندرونی شامل: ساختمان های هشتی(بادگیر تابستانه) بهشت آئین (زمستانه) حرمخانه(حرمسرا) مطبخ (آشپزخانه) اتاقهای خدمه، اصطبل های تابستانه و زمستانه، درشکه خانه و یک  برج دیده بانی و آب انبار خصوصی است.بخش اندرونی محل سکونت حاکم بوده است. بخش بیرونی (جلوخان) شامل: ساختمان های تالارآئینه، تهرانی، ساختمان سردر اصلی، دو بازارچه، دو برج دیدبانی، آب انبار عمومی ودیوانخانه است. ویژگی های مهم این باغ ساختمان هشتی با بادگیری به ارتفاع 34 متراز کف ساختمان است. که مرتفع ترین بادگیر خشتی جهان می باشد. دراین ساختمان ها با تلفیق باد و آب که درحوضهای داخل ساختمان درجریان است هوای خنک به قسمت شاه نشین و تالارها انتقال پیدا می کند. به همین دلیل به این بنا، ساختمان تابستانه نیز گفته می شود. ازدیگر ویژگی های این باغ قناتی به طول 65 کیلومتر و آب نمای داخل باغ به طول 206 متر و عرض6 متر، و درختان سرو وکاج بلند دراطراف آب نما، باغچه های انار و انگور را می توان نام برد.

باغ دولت آباد

دولت آباد از نقطه نظر گونه شناسی عملکردی ، باغ”سکونتگاهی- حکومتی” می باشد. به نحوی که باغ بیرونی محل انجام تشریفات حکومتی ، مراسم ورزشی و اداره امور شهر بوده است و باغ اندرونی،بخش خصوصی و اقامتگاهی مجموعه به شمار می رفته است. «درباغ های سکونتگاهی- حکومتی عرصه اندرونی را از سایر عرصه ها کاملاً متمایز می کردند و حتی دربان یا حاجبی را برای نظارت بر آن تعیین می کردند.»  از دیدگاه گونه شناسی کالبدی ، دولت آباد از نوع “باغ-حیاط” به شمار می رود زیرا ساختمان ها و عمارات آن در اطراف باغ قرار می گیرد. (مانند نارنجستان قوام و باغ هفت تنان در شیراز) یکی از خصوصیات مهم باغ ایرانی ، نظم دقیق و هندسی در نحوه کاشتن درختان است و برای این منظور هر بخش از باغ که به مربع یا مستطیل است به مربع های کوچک تقسیم و در هر راس این شبکه مربعی یک درخت که عمر طولانی تر دارد کاشته می شد و سپس این مربع ها به مربع های کوچک تر تقسیم و در هر راس آن درختان با عمر متوسط و به همین ترتیب درختان با عمر کوتاه در رأس های مربع های میان آنها کاشته می شد. هندسه باغ یک هندسه ی منظم است که سطح باغ را به دو بخش مستطیلی شکل عمود بر هم (باغ بیرونی و باغ اندرونی) تفکیک کرده است. محور تقارن مستطیل بزرگتر ، محور اصلی باغ اندرونی است که آبنمای بزرگ باغ به ابعاد 194 در 12 متر بر این محور منطبق می باشد. در واقع این محور، همان محوری است که عمارت سردر را به عمارت هشتی متصل می کند. معمار باغ با کاشت درخت در دو جانب محور اصلی ، علاوه بر این که سبب تمرکز دید بسوی عمارت های اصلی باغ می شود ، موجب عدم محدودیت دید از سوی هر یک از عمارات بسمت منظر باغ نیز می گردد و بر اتصال بصری بین دو عمارت تاکید می کند وجود چشم انداز اصلی به شکل مستقیم و کشیده در محور طولی باغ روبروی کوشک و کاشتن درختان بلند در دو طرف آن نقشی اساسی در ایجاد پرسپکتیوی دارد که باغ را طولانی تر جلوه گر می سازد.

باغ دولت آباد

آبنما که دقیقا بر محور تقارن باغ اندرونی منطبق می باشد سطح باغ را به دو کرت مستطیلی متقارن تقسیم می کند. در باغ اندرونی قسمت عمده باغ کرت بندی شده است. تناسبات کرت بندی ها از تناسبات دو باغ مستطیل شکل تبعیت می کند. محورتقارن مستطیل کوچکتر که همان باغ بهشت آیین می باشد بر محور اصلی باغ عمود می باشد. مستطیل باغ بهشت آیین توسط یک حوض مستصیلی بزرگ که عمود بر محور تقارن مستطیل است به دو قسمت مربع شکل تقسیم می شودکه در واقع کرت های اصلی باغ بهشت آیین همین مربع ها می باشند. مرحوم محمدتقی خان در اواخر عمرخود مجموعه باغ دولت آباد، قنات دولت آباد و بخشی از ارضی مشروب به این قنات را وقف چهارده معصوم نمود و بخشی از اراضی مزبور را نیز وقف اولاد وی نموده است و هم اکنون کل مجموعه باغ دولت آباد توسط یکی ازنوادگانش به عنوان متولی اداره می گردد.


[ دوشنبه 96/7/3 ] [ 7:44 عصر ] [ طلاتور ]

در غرب جزیره یک کشتی عظیم‌الجثه در سواحل نیلگون کیش جا خوش کرده است که به کشتی یونانی معروف است. در یکی از روزهای گرم تابستان سال 1345، بومیان جزیره کیش ناگهان کشتی عظیم‌الجثه‌ای را که در نزدیکی روستای باغو به گل نشسته بود، دیدند. هنوز پس از گذشت سال‌ها دلیل به گل نشستن این کشتی در پس پرده‌ای از ابهام است اما گفته می‌شود به علت مه آلود بودن هوا و نبودن فانوس دریایی در سواحل جزیره کیش این اتفاق روی داده است. این کشتی در سال 1322 شمسی توسط شرکت ویلیام هامیلتون به وزن 7061 تن و به طول 136 متر در بندر گلاسکو در اسکاتلند ساخته شد و در روز 4 مرداد 1345 به هنگام بازگشت از ایران، در سفر دریایی خود به کشور یونان در عرض جغرافیایی 26 و 20 درجه شمالی و طول جغرافیایی 53 و 54 درجه شرقی به گل نشست و هشتاد روز تلاش اورینوکو، یدک‌کش هلندی برای بیرون کشیدن این کشتی به ثمری نرسید. تلاش‌های ناموفق زیادی برای بیرون کشیدن آن انجام شد و به ناچار سرنشینان کشتی مجبور به ترک آن شدند و بار آن تخلیه شد، چرا که عملیات بیرون کشیدن کشتی از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نبود. اطلاعات بدست آمده از شرکت بیمه لویدز لندن نشان دهنده این است که این کشتی در زمان به گل نشستن متعلق به کشور یونان و بنام کولااف بوده است. این کشتی در ابتدا "شیپور امپراتور" سپس "ناتورالیست" و در سال های بین 1338 تا یکسال قبل از توقف، در مالکیت خطوط کشتیرانی ایران با نام‌های "سیروس فارس"‌، "همدان" در تردد بوده است. کشتی یونانی از نظر تاریخی قدمت و اهمیت چندانی ندارد وگذشت زمان کشتی را دچار فرسودگی کرده است. قسمت تحتانی کشتی که در آب است بر اثر برخورد امواج دریا با آن پوسیده و هر آن ممکن است فرو افتد.

کشتی یونانی

تماشای خورشید که به آهستگی در پشت کشتی یونانی در آب های نیلگون خلیج فارس غروب می‌کند خاطره‌ای فراموش‌نشدنی و جاویدان است. درخشش آخرین شعاع های نور خورشید بر پهنه آسمان، طیف رنگ های زرد و قرمز و نارنجی و سایه روشن های لکه های ریز و درشت ابر، تابلویی چنان زیبا و خیال انگیز را در پشت کشتی یونانی پدید می آورد که نظیر آن را کمتر می توان یافت. پارک ساحلی کشتی یونانی در زمینی به مساحت 60 هزار متر مربع با امکاناتی چون آمفیتئاتر، کافه تریا، رستوران ایرانی و لبنانی، غرفه های فروش تنقلات، ایستگاه های کرایه اسکیت، دوچرخه و فروش محصولات ورزشی در محیط پیرامون کشتی یونانی در دست احداث می باشد.


[ دوشنبه 96/7/3 ] [ 7:34 عصر ] [ طلاتور ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب